Toimintamme keskiössä on nuorten hyvinvointi

Yhtenäisyys

Tavoimme on saada nuoria yhteen urheilun pariin. Sekä kentällä, että kentän ulkopuolella. Yhteenkuuluvuuden tunne  vähentää nuorten mielenterveysongelmia se syrjäytymistä.

Somali Cup

Osallistuimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Somali Cup jalkapallo turnaukseen. Fc Horseed voitti kolme ottelua alkulohkossa ja eteni näin jatkoon.

Lohkopelejä seurasi suorastaan legendaarinen semi-finaali peli toisen lohkon ykkös joukuetta Hakunilaa vastaan. Fc Horseed onnistui tasoittamaan pelin 2-2 viimeisillä sekunneilla. Tästä seurasi rangaistuspotkut, joista Fc Horseed toi voiton kotiin ja näin varmisti paikkansa finaalissa.

Fc Horseed lähti finaali otteluun siipirikkoisena ja se näkyi myös lopputuloksessa, jossa joukkue kärsi tappion.

Horseedin puolesta haluamme kiittää joukkueen pelaajia loistavasta turnauksesta ja joukkueen valmentajaa Hanadia. Fc Horseedilla oli upeat kannattajat läpi turnauksen suuret kiitokset faneille.

Horseed Ry:n toimintaan kuuluu nuorten liikuntaharrastuksien tukeminen ja mahdollistaminen.

 

Horseed Ry:n

Viranomaisyhteistyö

Otamme ja toivomme viranomaisia mukaan tapahtumiimme. Viranomaisten läsnäola vähentää nuorten ja viranomaisten välistä kuilua. Tavoitteena on viranomaisyhteistyön avulla vähentää nuorten syrjäytymistä ja ehkäistä päihdeongelmien syntymistä.

Kehitysyhteistyö

Teemme kehitysyhteistyötä somaliassa. Tarjoamme paikallisille nuorille varusteita ja turvalliasia paikkoja harrastaa liikuntaa. Visiomme on parantaa maailmaa liikunnan avulla.